Thumb 52ec7d225d08a274386ec45ae35693aef18cfc4c
Cab1637d3dff3a05d6e7733cd2251bf98baffdd4

Kinderspelen Tilburg

namens Jantje Beton

Ik collecteer omdat:

VOOR ALLE KINDEREN IN STOKHASSELT!
Op donderdag 28 juni viert Jantje Beton zijn 50-jarig bestaan. De festiviteiten vinden plaats in Jantje Beton speelwijk Stokhasselt in Tilburg. De wijk is een voorbeeld en inspiratiebron voor andere wijken, waar kinderen dagelijks veel speelplezier beleven. Jantje Beton roept iedereen in Tilburg op te helpen om nog meer kinderen te laten spelen.

JANTJE BETON KINDERSPELEN
De feestelijke dag begint met de Jantje Beton Kinderspelen. Drie scholen uit de wijk, De Regenboog, De Lochtenbergh en Aboe el-Chayr, spelen meer dan 50 verschillende spelletjes. Variërend van stoepranden tot een obstakelrun en van blik gooien tot bellenblazen. Ruim 850 kinderen gaan een onvergetelijke speeldag beleven in hun eigen wijk!

DOE JIJ OOK MEE?
Doneer dan via deze collectebus of kom zelf in actie voor meer spelen in jouw wijk. Maak je eigen collectebus aan en vraag zo veel mogelijk vrienden, familie en bekenden om in jouw online collectebus te doneren. Je kunt dat doen door op de 'deel-knoppen' te klikken (de icoontjes van Facebook, Twitter, LinkedIn, e-mail). De opbrengst besteedt Jantje Beton aan speelinitiatieven om jouw wijk leuker te maken!

JANTJE BETON
Jantje Beton zet zich samen met kinderen in voor meer en uitdagender speelruimte en meer speeltijd. Spelen is niet alleen het belangrijkste onderdeel van een gezond leven, het is ook nog eens het leukste. Daarom zegt Jantje Beton… STOP NOOIT MET SPELEN!

Ontzettend bedankt namens alle kinderen uit Stokhasselt!

0

donaties

€ 0

ingezameld